Bemutatkozás

GÉPEK- NEHÉZ GÉPEK SZÁLLÍTÓJÁNAK, GÉPJÁRMŰVEK MŰSZAKI MENTÉSÉNEK SPECIALISTÁJA

1-35 tonnáig, Hétfőtől Vasárnapi 0-24-ig

 

 

non-stop elérhetőség: 06/70/9-41-41-77


Bemutatkozás

Gépjárműmentéssel (ide értve az összes kategóriát a motorkerékpártól a teherautókon – kamionokon át az autóbuszokig), valamint minden kategóriájú egyéb gépek (traktor, targonca, raktári, ipari, építőipari, stb.) szállításával foglalkozó közel húsz évre visszatekintő múlttal rendelkező cégünk a bizalomra, minőségre, és egyben a megfizethetőségre épülő családi vállalkozás apa és két fia személyében.

 

Régebben cégünk egyszerre volt jelen a piacon, mint személyszállító buszos szolgáltató, valamint autómentő – gépszállító. Az elmúlt 20 év azonban megmutatta, hogy jól egyszerre csak egy dolgot lehet csinálni, így 2016-tól kezdve az autóbuszos ágazatunkat leépítettük és a gépszállítói szolgáltatásunkba fektettük a nagyobb odafigyelést és fejlesztést. Melynek hozama ként 2019-ben már csak a műszaki mentésekkel, valamint  gépek – nehézgépek szállításával foglalkozunk akárcsak anno 1999-ben.

 

Autómentőink, gépszállítóink és egyéb szállítóeszközeink mind műszakilag, mind esztétikailag nagyszerű állapotú járművek, rendelkeznek az összes bérfuvarozáshoz – szállításhoz szükséges és elengedhetetlen engedéllyel, érvényes műszaki vizsgával, rakomány és fedezet biztosítással, gépjárművezetőink udvariasak, pontosak, ápoltak, belföldi és nemzetközi viszonylatban nagy tapasztalattal rendelkező gépkocsivezetők, így meglévő és új ügyfeleink a legnagyobb biztonságban tudhatják eszközeiket, gépjárműveiket, nagy értékű munkagépeiket azon idő alatt míg „platóinkon” eljutnak a kívánt célállomásra. Ezzel is levéve az esetleges aggódás terhét ügyfeleink válláról.


címkék:

Gépszállítás

Gépszállítás

Vállaljuk ipari, erdészeti, építőipari, mezőgazdasági nehéz gépek, technológiai és egyéb normál, illetve speciális gépek - eszközök teljes körű szállítását, akár 35 tonnáig.

Műszaki mentés

Műszaki mentés

Vállaljuk személygépjárművek, teherautók, kamionok, autóbuszok , motorkerékpárok műszaki és balesetes mentését - szállítását minden kategóriában.

Munka közeben

Munka közeben

Íme néhány fotó a már elszállított eszközökről.


Gépjárműmentés